Skip to main content

Izdavačka kuća Avalapress

Nudimo Vam kompletnu uslugu na internetu, registrovanje domena, hostovanje, izrada portala, prodavnice, sajta, banera, nativne aplikacije

Ukratko o izradi

od dogovorenog posla do aktivnog materijala na internetu

Izrada portala, prodavnice, sajta ili nativne aplikacije je složen proces koji zahteva puno priprema pre samog kodiranja. Nudimo Vam usluge zakupa domena (ime), hostinga (prostor), usluge kopirajta (priprema materija) kao i izradu portala, prodavnica, sajtova i nativnih aplikacija (koje rade na svim platformama).

Pre pristapanju izrade naručenog posla potrebno je pregledati materijal i napraviti kontrolne tačke u proizvodnji kao što su izgled, logika, dodatci.

Naša izdavačka kuća nudi Vam kopletnu uslugu od hostinga, izrade sajta, prodavnice, portala ili nativne aplikacije.

Domen i hosting:

Za svaki portal, prodavnicu ili sajt potrebno je da imate jedinstveno ime. Za Vas možemo registrovati domen i postaviti ga na naše server koji su otvoreni za naše klijente bez ograničenja. Naravno ako su Vaše potrebe profesionalne prirode onda se za Vaš sajt postavlja server samo za Vas po potrebama posla.

Naši serveri se nalaze u Nemčkoj kod firme www.hetzner.com pa samim tim poslujemo po pravilima EU.

Priprema materijala:

Nudimo Vam usluge pripreme materijala za Vaš sajt ako niste u mogućnosti da isti dostavite. Kopirajteri će napisati tekst umesto Vas a dizajneri pronaći slike koje su potrebne da se predstavite u što boljem svetlu kao i da tekst verno opisuje Vaše poslovanje.

Internet portal:

Izrada portala koji imaju dnevne posete preko 15.000 ljudi se radi u naprednom CMS sistemu napisanom baš za potrebe klijenta. Primeri portala koje smo do sada uradili:
Pravda
KCN
Urbancube

Internet prodavnica:

Izrada internet prodavnica za firme sa određenim brojem artikala kao i velike prodavnice sa mogućnošću unosa velikog broja artikala.
Shop - Pravda
MidraEko

Internet prezentacija:

Jednostavne, lake i brze internet prezentacije rade se u Wordpress CMS sistemu koji je lak za editovanje sadržaja i korisnicima koji nisu do sada imali priliku da koriste.

fml.rs (vizuelno atraktivan sajt)
soba207.rs (dvojezični sajt)
bdvending.rs (prezentacija)