Skip to main content

Izdavačka kuća Avalapress

Nudimo Vam kompletnu uslugu u izdavaštvu od unosa teksta, lektorisanja, pripreme, dizajna, izrada CIP-a, štampa, distribucija, marketing, internet, promocije, emisije, reklame za web i TV kao i promociju na portalu Pravda.rs

Ukratko o procesu

od predatog materijala do police u knjižari

Priprema, štampa i distribucija knjige dugačak je proces. Nudimo Vam usluge lektorisanja, pripreme za štampu, dizajna, registraciju knjige u Nardnoj biblioteci, štampu, distribuciju, prodaju preko online prodavnice, izradu sajta, promociju preko emisija na internetu.

Materijal koji šaljete pre početka posla potrebno je da pročitaju urednici i odobre materijal.

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu ili samo jedan od segmenata koji Vam je potreban. Želite da Vam pripremimo knjigu a imate sami gde da distribuirate knjigu ili časopis, već ste uradili pripremu potreban Vam je izdavač i distributer, želite da dodatno promovišete knjigu...

Priprema za štampu:

Pripremu za štampu radimo u profesionalnim programima namenjinim izdavaštvu. Možete uvek pogledati primerak već urađene knjige kao uzorak da budete sigurni da ste baš takvu knjigu želeli. Pre same štampe možemo Vam uraditi kontrolni uzorak knjige bez doradnih operacija.

Štampa:

Pored same štampe, možemo Vam ako želite uraditi i dodatne usluge kao što su UV lak, blindruk (suvi žig), vakumiranje. Radimo dve vrste poveza, meki i tvrdi povez. 

Distribucija:

Pored klasične distribucije u knjižarama nudimo Vam i prodaju preno naše online prodavnice i reklame u našim autorskim emisijama na internetu.  

Promocija:

Reklama je bitna. Reklama na više mesta je još bolja. Naš portal www.pravda.rs dnevno poseti 80.000 ljudi. Sarađujemo i sa 10tak manjih portala kao i za produkcijskim kućama. Možemo Vam raditi promociju od reklamnog materijala preko interneta i produkcijskih emisija.